imorse

När jag var ute och gick emd Leo var det en sån fin himmel
 
 
 
 

gulle Alva

Tackartackar<3
 
 

Torpet

Det var jätte trevligt hemma hos mormor och morfar! vickan och
Maia var där och även Morbror Görgen och kusin Rasmus med kompis!
Det började med att mormor bakade pizza som lunch sedan åkte jag och Victoria
och spannade efter ett sminkbord till mitt nya rum jag ska få fixa! Det finns ett
sminkbord på Ikea som är väldigt fint men inte riktigt stilen jag söker den är väldig
modern den som är på Ikea men jag vill ha 60-tals stilen på sminkbord väldigt mysiga
och jag hittade en som var brun men vi ska fixa den vit så ni får inga bilder än utan senare
får ni före och efter bilder! men skitsamma så jag var väldigt nöjd med den, Sedan så jobbade
alla och stog i men mormor ville ju såklart att jag inte skulle jobba men jag gillar verkligen
inte att sitta still när jag ser alla jobba så jag kratade lite löv på sidan haha!
 
lill tokan var också mee
 
mys vedspisen
 
 
 
 
 

Dags för lite ego

Här får ni jag bjuder!
 
 
 

Min onsdag, torsdag och fredag

Jo igentligen så startade allt på tisdag efter matteprovet 10 min innan vi slutade,
jag kände mig sjuk. Men det ville jag absolut inte för jag och Emma skulle åka ut
och tälta på torsdagen men jag sag mest till mig själv att en alvedon i magen sedan 
frisk occh kry. Men nej på ONSDAG morgonen så kände jag mig febrig och usch och blä, men jag cyklade till skolan endå fast jag klarade inte av att cykla för jag hade så ont i kroppen. På engelska lektionen försöker jag
att vara så frisk och bra men jag har så ont och jag kände att jag hade feber. Emma som sitter brevid mig och
Bea och Moa säger att: Natasha jag tror du måste gå hem du ser inte så pigg ut. Jo men om jag mår jätte dåligt så åker jag hem. Jag gick och tog en alvedon hos skolköterskan för att må bättre. Jag sa sedan till dom andra att
jag har jätte ont i hjärtat. Sedan när lektionen är över sa min lärare att hon tror jag måste gå hem för jag ser inte ut att må så bra men jag sa att det tror jag också men jag väntar denna lektion och ser. Okej sa hon. På 10-20min rasten jag vet inte ens men jaja så började det göra riktigt ont och jag kände hur tårarna bara rann, Bea Moa och Tilde märke det och hämtade läraren som tog mig till sjukskötersakan, hon ringde mamma och mamma sa att jag tycker vi ska åka till Härnösands sjukhus. Så vi gjorde det, om jag ska vara ärlig så kommer jag knappt ihåg något ifrån Härntas sjukhus för jag hade så fruktandsvärt ont då och när jag försökte tala så gick det bara inte jag trodde för några sec att  detta kan vara det sista.. 
Jag åkte sedan ambulans ner till Sundsvallsjukhus och där fick jag ligga. Jag tog ECG 5 ggr och massa olika sprutor men jag är inte rädd för sprutor men för den jag hade i armen för 6 H den var stor!!
Vi fick välja om vi ville sova över eller åka hem men vi kände mest för att sova hemma
Torsdag: På natten fick jag öroninflamatation och sjuuuuukkkt ont i halsen. PÅ torsdagen var ju mest ta en väldigt lugn dag med verkligen ta det lugnt! Febern var kvar och värkningarna från hjärtat/bröstkorg va lungt fast min feber var lite högre på torsdagen.
Fredag: öroninflamatation var kvar känns som jag inte kan höra på min vänstra öra och har sagt va till alla hela tiden haha! Febern är borta men min hals ojojojoj det måste jag ta det lugnt med hostningar och fyy och blää. Annars väldigt bra.
Lördag morgon: jag vacknar mår bra febern är borta men jag känner hur ont jag har i halsen. Jag sjunger lite tyst för mig själv i badrummet det går inte ens att föreställa sig jag låter förfäldig!! blir nog mycket te idag!
Idag så bestämde jag med Victoria att jag ville åka med till Viksjö hos mormor och morfar för att jag känner nu är det dax att börja ta lite friskluft och såklart va inne mest men att man kan gå ner till morbror Görgen och prata lite med han(fast nu går ju inte det så bra menmen.)Och sedan gå in och sätta sig vid vedspisen och värma sig medans man får en kopp varm tee. Mysmysmys, Vi får se om Leo följer med eller inte. Annars är det bara jag härifrån. Jag måste bara säga till mina Vänner att ni är sjukt snälla allihop som har skickat så fina sms och varit så peppande det känns jätte snällt och jag blir lite rörd<3
Ni är bäst!
 
 

RSS 2.0