Bra morgon

När jag vaknade var jag inte trött! Det var såååå skönt :) sedan klädde jag på mig och sminkade mig, sedangick jag ut med Leo! Testade på en ny smootie idag:) jordgubbar banan och grädde och mjölk! Fast man ska igentligen köra med yoghurt men jag köpte fel smak:( men denna smoothie var god och luftig ny och fräsch :) japp nu ska jag äta här så ha en bra dag!!







Trååk

Dagen idag har varit helt ok! Inte allt för dryga lektioner, haft kul med vännerna och god mat ;) imorgon på majbrasan kommer det bli BÄST!! Ska först beställa hem hemma hos Fanny och Matilda och sedan går ned till majbrasan och sedan tillbaka igen till dem :) super kul! 
Wilddoogg

Stress

Aja imorgon är det skola och jag årkaaaaar inte :( det är bara att gå endå hahah ;) verkligen trött, lovet förra veckan hjälpte knappt för var ju sjuk vissa dagar :( men annars är det ju skönt att vara ledig! Möte idag med skolförvaltningen, älskar de möterna!! Och sedan lunch 20 min svenska tyska och sedan badhuset! Ganska skönt endå ;) har fått en förfärlig snuva och hosta så det är inte mysigt usch :( men oj vad klockan är mycket vi hörs imorgon!




Nu börjar jag om!

Ja har ju varit borta en tag!
Har inte mått så bra! Sorg,trött, förvirrad och arg! Allt har börjat lugnat ner sig men har så mkt att tänka på! Men bestämde iallafall att nu vill jag starta om på nytt!

Tog på mig lösnaglar ikväll :)


God frulle

Denna vecka är fullspäckad!!
Hade matteprov igår och matte prov idag på fredag har jag läxförhör i NO(prov) som jag måste träna på idag och imorgon:( är sjukt trött just nu på skolan!




Tjejkvällen

I lördags hade vi en tjejkväll hemma hos saga! Sjukt roligt! Vi tittade på the millers(familjetrippen) satt och snacka, skratta och gick hem med Fanny och mycket dans, godis sanningen eller konka :) sedan en sleepover på det ;)










Skön morgon

Har fullt upp hela helgen!
Idag måste jag plugga och
Köpa lite saker iför helgen! 
Idag sover jag över på klubblokalen(hhk) för en lagavslutning! Idag är det studiedag så är ledig Idag woop!
Imorgon har jag tjejkväll och det kommer bara jätte trevligt! ska snart göra brunch sedan forsätts dagen;)
Hörs senare byee



Mysig kväll

Igår hade saga och Signeli en liten konsert dom var förband på metropol så vi kom för att titta på dem :)







RSS 2.0